!

Compania Intact Asigurări Generale vine cu o noutate bună pentru clienții săi. Aceasta oferă mai multă accesibilitate pentru clienții companiei. Acum, oricine și oricând poate verifica validitatea polițelor de asigurare facultativă direct de pe telefonul său, grație QR codului atribuit și aplicat fiecărei polițe de asigurare.
Ținând cont de faptul că situația pandemică, și nu doar, a contribuit la trecerea societății pe mediul online de activitate și accesare a datelor, compania Intact Asigurări Generale merge în pas cu digitalizarea și oferă clienților posibilitatea de a verifica validitatea polițelor de asigurare facultativă în format online accesând de la telefon QR codul indicat pe polița fizica de asigurare.
Tot ce trebuie să faci e doar să scanezi QR codul cu ajutorul telefonului tău și astfel accesezi link-ul unde găsești toată informația în regim online legată de polița ta de asigurare.

Cum scanez un cod QR?
Cea mai ușoară modalitate de scanare a unui cod QR este prin folosirea telefonului mobil. Cele mai noi modele de telefoane, atât iPhone cât și Android, au astfel de cititoare de coduri QR incluse în setările camerei foto principale. Pentru a scana codul QR, tot ce trebuie să faci este să îndrepți camera telefonului spre codul respectiv și aplicația scanează automat.

Intact Asigurări Generale – încrederea se naște din atitudine!