!

Aplicația mobilă de asigurări Intact Reader – vestea bună de la Intact Asigurări Generale!

De data aceasta, compania Intact Asigurări Generale vine cu o noutate bună pentru partenerii săi. Este vorba de aplicația mobilă de asigurări Intact Reader, lansată recent, și care vine să faciliteze munca celor implicați în vânzarea serviciilor companiei Intact Asigurări Generale, oferindu-le mai multă comoditate și maximă economie de timp.

Aplicația mobilă de asigurări Intact Reader este un cont personal al utilizatorului și funcționează împreună cu sistemul managerial-contabil al CA „INTACT ASIGURĂRI GENERALE” S.A.

Astfel, aceasta permite partenerului angajat în vânzarea serviciilor companiei Intact Asigurări Generale, să elibereze rapid și ușor polițele de asigurare, să vizualizeze la necesitate statistica vânzărilor sale pentru compania Intact Asigurări Generale, iar la sfârșit de lună să primească și raportul vânzărilor grație unui click. Cu aplicația mobilă de asigurări Intact Reader, partenerii săi au mereu acces la baza sa de cienți.

Acum partenerii companiei Intact Asigurări Generale nu mai sunt dependenți de computer și birou! Este suficient să descarce aplicația de asigurări Intact Reader în telefonul său. Aplicația mobilă de asigurări Intact Reader poate fi descărcată direct de pe Google Play, de către deținătorii de telefoane Android, iar în scurt timp va fi disponibilă și pe App Store.

 

Intact Asigurări Generale - доверие рождается из отношения!

Atitudine corectă față de partenerii săi!