Ce este polița de asigurare CASCO VIP de la INTACT Asigurări Generale?

Polița de asigurare CASCO VIP de la INTACT Asigurări Generale este o formă nouă, redactată și completată a poliței CASCO, care, pe lângă faptul că acoperă un șir de riscuri acum îți asigură și asistență rutieră 24/7, intervenind la orice problemă a maşinii tale.

Fiind în posesia unu card client CASCO VIP de la Intact Asigurări Generale, beneficiezi mereu de primul ajutor RAPID și GRATUIT!

Cu polița CASCO VIP ai siguranță la drum oriunde și oricând!

Cu ea te simți în siguranță în orice situaţie care poate interveni în drumul tău. În caz de accident rutier, pană de cauciuc, pană de baterie, blocarea portierelor, defecţiune tehnică, etc, poţi cere ajutor la orice oră de zi sau noapte la numărul de telefon indicat pe cardul client CASCO VIP de la INTACT Asigurări Generale. Specialiștii noștri vă vor consulta cum să procedaţi în situaţia creată, iar în caz de necesitate vor trimite o echipă mobilă la faţa locului pentru a acorda ajutorul necesar, vor organiza tractarea automobilului.

PN85C81

Accesibilitate și asistență NON-STOP

Pentru a obţine ajutorul nostru este suficient să sunaţi la numerele de telefon indicate pe card:

14960    022 960 960    060 960 960.

Rugăm să aveţi întotdeauna la dumneavoastră cardul client CASCO VIP și mapa, deoarece, în caz de solicitare de prim ajutor, operatorul va cere să raportați următoarele informații:

 1. Numărul Dvs de client CASCO VIP
 2. Numărul de înregistrare a maşinii
 3. O descriere scurtă a defecţiunii tehnice
 4. Locaţia exactă a automobilului

Imediat după preluarea apelului telefonic specialistul porneşte în ajutorul dumneavoastră să efectueze depanarea. Dacă aceasta nu este posibilă pe loc, maşina va fi transportată la cel mai apropiat punct service autorizat.

Asistență și consiliere în cazul unui accident  – GRATUIT   

Comportamentul şi ordinea acţiunilor la locul accidentului acţiunile legate de comunicare cu compania de asigurare ajutor la perfectarea actelor informaţii despre servicii speciale de urgenţă.

Asistenţă tehnică în cazul unei defecţiuni/accident rutier – în raza municipiului Chişinău + 30km  – GRATUIT 

 • Schimb de roţi/cauciucuri;
 • Pornirea motorului cu o baterie din afară;
 • Dezgheţare lacăte de portieră pe timp de iarnă;
 • Deblocare de portiere (în limita posibilităţilor prestatorului);
 • Verificare/schimb de siguranţe auto;
 • Livrare de combustibil  (nu mai mult de 5 litri, din contul clientului);
 • Tractarea în afara carosabilului;

Se acordă în cazul unei defecţiuni tehnice care poate fi înlăturată la faţa locului. Numărul de solicitări este NELIMITAT. Serviciile sunt prestate gratuit în limite. În caz de depăşire a limitei, diferenţa este achitată de client.

Servicii de remorcare/evacuare – pe tot teritoriul Republicii Moldova – GRATUIT

 • Evacuarea vehiculelor cu butonul de pornire blocat;
 • Evacuarea vehiculelor cu defecțiunea volanului;
 • Evacuarea unui vehicul a cărui cutie de viteză este blocată;
 • Evacuarea unui vehicul din șanț;
 • Evacuarea unui vehicul defectat pe platformă cu ajutorul unui manipulator hidraulic;

Serviciile de tractare/evacuare se prestează în cazul unei defecţiuni tehnice care nu poate fi înlăturată la faţa locului şi care împiedică deplasarea independentă a automobilului.

Numărul de solicitări este NELIMITAT. Serviciile sunt prestate gratuit în limite. În caz de depăşire a limitei, diferenţa este achitată de client.

EXCEPȚII

Prestatorul îşi rezervă dreptul de a refuza prestarea serviciilor în cazul în care defecţiunea este cauzată din neglijenţa clientului de mai multe ori consecutiv ignorând sfaturile/indicaţiile prestatorului în vederea eliminării undei defecţiuni permanente. De exemplu în caz de folosire a unei baterii vechi, solicitarea abuzivă a serviciului „pornirea motorului cu ajutorul unei baterii din afară” poate fi refuzată.

CALCULATOR ONLINE

SERVICIILE COMPANIEI