Compania ”Intact Asigurări Generale” S. A. înfiinţată în 2016, reprezintă o întreprindere tânără pe piața asigurărilor din Republica Moldova având drept obiectiv principal venirea în sprijinul clienţilor prin disponibilitate, atenţie şi concentrare asupra nevoilor fiecărui client astfel încât să propunem acele soluţii care răspund exact așteptărilor și cerințelor acestuia.

Obiectivul principal al companiei este acela de a construi şi dezvolta compania pe baza seriozităţii, flexibilităţii soluțiilor și ofertelor, perseverenţă şi adaptivitatea la  cerințele pieţei si cerințele clienților.

VALORILE COMPANIEI

Compania ”Intact Asigurări Generale” S. A. își dorește să fie un partener puternic pentru clienții săi, oferind polițe croite după nevoile și cerințele dumneavoastră, noi știm și recunoaștem că fiecare client este unic.

Pentru a veni în sprijinul clienților noștri și pentru a le oferi servicii de maximă calitate și promptitudine, Compania ”Intact Asigurări Generale” S. A.  a  deschis centre de daună amplasate în spații moderne, ușor accesibile, a diversificat portofoliul de produse, a accesat căi de vânzare alternative. S-a investit în tehnologii avansate cu care se dinamizează activitatea de vânzare, dezvoltarea fiind pentru a face prioritare comoditățile clientului. Ne consolidăm poziția în piață cu fiecare zi.

Pentru noi, conceptul de Atitudine nu este o simplă afirmaţie. Traducem acest lucru în practică prin concentrare asupra nevoilor fiecărui client în parte astfel încât să propunem acele soluţii care răspund exact așteptărilor și cerințelor clienților.

Suntem o companie cu viitor. Cu fiecare zi, ne dorim sa fim mai aproape de clienți, oferindu-le servicii prompte, de calitate. Ne obligăm  sa fim buni, prompți, eficienți, mai aproape de clienții și colaboratorii care ne acordă încrederea lor. Abordăm fiecare client cu Seriozitate, fapt care garantează în mod  suplimentar calitatea serviciilor pe care le oferim. Este important pentru noi să ne menținem imaginea și corectitudinea.

Compania ”Intact Asigurări Generale” SA accede pe piaţa asigurărilor beneficiind astfel de un personal cu experienţă, credibilitate și Aitudine, având planuri îndrăznețe de viitor.

Cu unităţi teritoriale în ţară, oferind peste 10 de tipuri de asigurări generale, şi de sănătate, Compania ”Intact Asigurări Generale” S.A. își asumă Responsabilitatea pentru siguranța viitorului clienților noștri preluând riscurile acestora. Pentru noi, responsabilitatea este parte din strategia de afaceri – este angajamentul continuu asumat de companie.

În toate acțiunile, atât față de angajați, clienți, cât și față de acționari, Intact Asigurări Generale” S.A. se bazează pe pricipii de integritate, credibilitate, diversitate, oportunități egale și cele mai înalte standarde de calitate a produselor de asigurare și serviciilor.

CE OFERIM

Soluții inovatoare, menite să ne aducă mai aproape de clienții noștri.

Încercăm să aducem pe piață și să dezvoltăm produse performante, flexibile, ce oferă clientului posibilitatea de a alege dintre planurile de asigurare oferite varianta potrivită necesităților sale specifice, din perspectiva riscurilor acoperite și a primelor de asigurare corespunzătoare.

OBIECTIVELE

Diversificarea progresivă a gamei de produse în concordanță cu cerințele clienților și adaptarea lor în permanență la tendințele cererii, îmbunătățirea serviciilor de soluționare a daunelor, astfel încat clienții noștri să beneficieze de cele mai bune și rapide servicii în cazul în care au o daună. Tindem să creăm direcția îmbunătățirii serviciilor oferite de companie, clientul având astfel un singur punct de contact unde poate aviza dauna produsă și de unde poate obține toate informațiile de care acesta are nevoie.

În acest sens am creat o echipă tînără care va veni în sprijinul fiecărui client prin seriozitate, devotament şi Atitudine.

 

POSTURI VACANTE

trimite

Manager Vânzări

trimite

Supervisor

trimite

Reprezentant Regiuni

Aveți întrebări?
Întrebați-ne orice, ne-ar plăcea să răspundem!