!

Compania INTACT Asigurări SA oferă asigurarea riscului de îmbolnăvire cu infecția virală COVID-19 atât în țară cât și în străinătate în componența a două tipuri de asigurări.Asigurarea va fi disponibilă atât pentru polițele de asigurare facultativă de sănătate pe teritoriul Republicii Moldova, cât și pentru persoanele care călătoresc în străinătate.

Pentru polița asigurării de sănătate „obiectul asigurării, constituie interesele patrimoniale, ce nu contravin legislației Republicii Moldova, corelate cu viața și sănătatea persoanei asigurate. Asiguratorul, în corespundere cu Condițiile de asigurare valabile, oferă Persoanei Asigurate protecție de asigurare de riscuri conform Programului de asigurare facultativă de sănătate și asistență: dereglarea sănătății ca urmare a îmbolnăvirii subite, acute cu infecția virală SARS-Cov-2 (COVID-19)”.

Tarifele pentru polita la 3 luni este de 200 de lei moldovenesti si de 300 de lei pentru polita la 6 luni.

In ceea ce priveste polita de asigurare medicala pentru persoanele care calatoresc in strainatate, „obiectul asigurarii, il constituie interesele patrimoniale ale Asiguratului, ce nu contravin legislatiei Republicii Moldova, corelate cu viata si sanatatea acestuia, precum si cheltuieli neprevazute pentru tratament medical, suportate de Asigurat, in urma unei maladii subite si/sau unui accident survenit in perioada aflarii temporare peste hotare, ce tin de cazul asigurat”.

Riscurile asigurate sunt evenimentele care s-au produs in afara tarii in perioada de valabilitate a contractului de asigurare (imbolnavire acuta, traumatisme ca urmare a unui accident, inclusiv tratarea infectiei cu virusul SARS-COV2).

Tarif: coeficient de majorare 2,5% la tarifele de asigurare de baza.