Asigurare subvenționată în agricultură

Agricole

Dezvoltarea unei afaceri în domeniul agriculurii necesită adeseori investiții substanțiale. Atât obținerea culturilor agricole cât și creșterea animalelor reprezintă activități care sunt supuse tot mai des riscurilor climaterice, care din experiența ultimilor ani, se manifestă din ce în ce mai frecvent și mai agresiv. Iar specificul activității zootehnice și multitudinea factorilor de mediu fac tot mai dificilă anticiparea riscurilor care pot afecta animalele.

Culturi 

Fenomenele naturale sunt o ameninţare permanentă, iar asigurările agricole devin tot mai mult o necesitate. Toate aceste neplăceri create de fenomenele naturii le puteţi evita cu ajutorul poliţei de asigurare GARANȚIE. Astfel, pentru culturile agricole, riscurile asigurate sunt: grindina, furtuna, ploaia torențială, incendiul provocat de descărcările electrice naturale (trăsnete), alunecările și prăbușirile/surpările de terenuri cultivate, înghețurile târzii de primăvară și înghețurile timpurii de toamnă.

Pentru o primă suplimentară, puteți beneficia de acoperirea riscului de secetă și a înghețului de iarnă.

Pot fi asigurate toate culturile agricole precum cerealele, plantele tehnice, plantele medicinale și aromatice, leguminoasele alimentare, plantele de nutreț, cartoful și legumele, culturile semincere, rodul viilor, pomilor și hameiului, arbuștii fructiferi, căpșunile, culturile din sere, solariile și răsadnițele, pepinierele și plantațiile de portaltoi.

Animale

Pentru asigurarea sănătăţii animalelor, GARANȚIE vă pune la dispoziţie o poliţă complexă de asigurare. Puteţi asigura următoarele specii de animale: bovine, ovine, porcine, caprine, cabaline, stupi de albine, păsări de toate categoriile, peşti de crescătorie. Riscurile de care se pot asigura animalele sunt: bolile (chirurgicale, obstetricale, interne), accidentele (meteriorizarea acută, atacul animalelor sălbatice, leziunile interne, urmările operațiilor și tratamentelor veterinare, distocia, inundațiile, incendiul, furtuna, cutremurul, etc.).

Dacă alegi GARANȚIE beneficiezi de asigurări care vor răspunde eficient nevoilor tale și vor reduce semnificativ acele probleme acute legate de protejarea investițiilor tale.